👷‍♂️ LEGO Brobygger

Broen er i stykker!

… Byg en robust bro og kom først over floden!

I LEGO Brobygger gælder det om, at bygge den mest robuste bro over floden – på kortest tid!

For at bygge en bro, skal børnene have et visuelt mål for den afstand, deres bro skal hen over. Derfor har vi lavet en print-selv flod som sikre, at alle har lige langt over på den anden side.

Ét print indeholder 2xA4 sider: Én med den  ødelagte bro og èn uden bro. Siden uden broen er beregnet til at printe så mange af som i har brug for, afhængigt af hvor lang floden skal være/hvor mange der skal være med i legen.

Tegningen med floden kan bruges igen og igen. Lim evt. siderne på et stykke pap. Så holder de længere og er mere stabile at bygge på.

Udfordring #1
Alle starter samtidig og der bygges på livet løs, indtil alle har bygget deres bro over floden! Hvem nåede hurtigst over floden?

Udfordring #2
Den person der nåede hurtigst over floden, må gerne klappe sig selv på skulderen – det er ret godt gået, men er det også den bro, der kan holde til mest belastning? 😉 Udfordring nr. 2 går ud på, at lægge samme belastning på alle broerne skiftevis. Hvilken bro er stærkest bygget?

Prisniveau
Gratis / Max. 200 kr.

Aktivitetsniveau
Lavt

Denne aktivitet styrker:
⋆ Kreativitet
⋆ Finmotorik
⋆ Problemløsning
⋆ Tålmodighed

Ekstra:
🌊 A4 ark med flod

Bliv Klub Kidoo medlem gratis
og gem som favorit

  1. Legoklodser.
  2. Print-selv flod.
  3. Evt. et stykke pap og en limstift.

Lim A4 papirerne på et stykke karton. Enten ét langt stykke eller hver for sig. Det giver stabilitet når i bygger og sørger samtidig for, at papirerne ikke bliver krøllede.

Tilgængelige downloads

LEGO-flod
Ét print indeholder 2xA4 sider: Én med den  ødelagte bro og èn uden bro. Siden uden broen er beregnet til at printe så mange af som i har brug for, afhængigt af hvor lang floden skal være/hvor mange der skal være med i legen.

❗ Du skal være logget ind for at hente materialer
Filer og materialer til Kidoo’s aktiviteter, kan hentes ved at indløse point. Point optjenes via handlinger eller gevinster.
Opret en gratis konto og optjen point!

Som en del af en temauge, lavede jeg denne aktivitet med børnene i SFO’en og der var underholdning til mange timer. Jeg valgte at dele børnene op i hold og så handlede det om at arbejde sammen i hold og sørger for, at alle sine holdkammerater fik lavet sin bro færdig og ingen blev efterladt alene. Til sidst blev bedste hold kåret og fik en “samarbejdspris” 🙂
Hanne, Pædagog

Indsend jeres billeder!

Intet gør os gladere, end at se jeres børn have det sjovt, med Kidoo’s mange aktiviteter!
Send jeres skønne billeder ind til os og vær med i konkurrencen om en Kidoo T-shirt!
(Blå eller lyserød – str. 2, 4, 6 eller 8 år)

Bliv Klub Kidoo medlem gratis!
Som medlem af Klub Kidoo får du fuld adgang til Kidoo og alle klubfordelene – for altid! For at kunne opgradere din konto, er det vigtigt at du tilmelder dig med den samme mailadresse, som er tilknyttet din konto.
Vi respekterer dit privatliv.
Gode nyheder! Vi har netop tilføjet aktiviteten 'Historiesten' 🚀 Vis aktiviteten
Hello. Add your message here.