Lærerige Apps

OBS!
Hold øje med dit barns mobil- og Ipad forbrug.
Dit barn bør ikke sidde i mere end 30 min. af gangen.
Sæt evt. en timer der bibber efter max 30. min., så dit barn ved, at det er tid til at lægge spillet fra sig.

Gratis
Lær klokken

Med hjælp fra animerede figurer, der forklarer undervejs, lærer dit barn hvordan et ur ser ud og fungerer. Her er der både undervisning til det digitale og analoge ur, og til sidst belønnes dit barn med et diplom.

 

Download App fra:

Gratis
Pili Pop English

Med Pili Pop English lærer dit barn at genkende og udtale hverdagsord gennem sjove og udfordrende øvelser. Pili Pop er et innovativt eventyr i engelskundervisning for børn mellem 5 og 10 år, designet af fremmedsprogseksperter.


Download App fra:

Gratis
Historie-fortælling

Med denne app lærer barnet at opbygge et ordforråd med en metode, hvor man lærer at læse ved at skrive. Barnet fortæller en historie og genfortæller historien ved hjælp af billeder.


Download App fra:

Gratis
120 ord

En hjælp til eleverne i indskolingens danskundervisning – de 120 hyppigste ord, som dansklærerforeningen anbefaler at dansklærere fokuserer på i undervisningen.


Download App fra:

Kender du til en sjov og lærerig app?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv PRO medlem!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv PRO medlem - for altid! <br>Så længe du er tilmeldt,så længe er du PRO. Dit PRO medlemskab ophører kun hvis du afmelder vores nyhedsmails. Vi sender 1-3 mails om måneden med nye aktiviteter eller andre relevante nyheder.   <br>Det er vigtigt at du tilmelder dig med den mail der er tilkoblet din konto på Kidoo.
Vi respekterer dit privatliv.
Gode nyheder! Vi har netop tilføjet aktiviteten 'Historiesten' 🚀 Vis aktiviteten
Hello. Add your message here.